Home / Dieren / Alphacursus in Dieren

Alphacursus in Dieren

DIEREN – Uit onderzoek blijkt dat 63 procent van de Nederlanders regelmatig nadenkt over geloofsvragen als Als er een God is waarom al die ellende? Daarom start ook in Dieren op 23 januari weer een nieuwe Alpha-cursus. De organisatie vat de cursus samen als eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. Tijdens de cursus maakt men op een ontspannen manier kennis met het geloof in Jezus Christus. De cursus is gratis en duurt tien weken, steeds op maandag. De avonden starten om 19.00 uur met een maaltijd, gevolgd door een inleiding over het onderwerp. De cursus duurt tot 21.45 uur.

E-mail. alpha_dieren@live.nl
Tel. 0313 – 707802
www.alpha-cursus.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.