Home / Bronkhorst / Geslaagde clinic Bruvoc

Geslaagde clinic Bruvoc

BRUMMEN – De volleybalclinic, die Bruvoc onlangs hield voor kinderen van zeven tot en met twaalf jaar, was een groot succes. Ruim veertig kinderen deden mee en zij waren lang niet allemaal bekenden van Bruvoc. Angelique Chung, trainster van de mini’s, leidde de middag in goede banen en kan terugkijken op een geslaagde clinic. In een parcours werden de beginselen van het volleybal uitgelegd en bijgebracht, waarna aan het eind van de middag natuurlijk wat partijtjes werden gespeeld. De jongens en meiden keerden moe, maar voldaan terug naar huis. Wie ook wil volleyballen bij Bruvoc, kan kijken op www.bruvoc.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.