Home / Eerbeek / Schotpoort Milieu Service neemt transportactiviteiten over

Schotpoort Milieu Service neemt transportactiviteiten over

EERBEEK – Schotpoort Milieu Service in Eerbeek neemt per 1 januari de transportactiviteiten over van de firma Wigink uit Heeten. Hieraan gekoppeld is een intensieve samenwerkingsovereenkomst met betrekking tot de shreddertransporten. De samenwerkingsovereenkomst komt beide bedrijven ten goede omdat beide bedrijven een vooraanstaande rol wensen te spelen in de wereld van recycling.

Bij de overname is een overgang bewerkstelligd van alle chauffeurs, het wagenpark en de bijbehorende containers wat precies past in de filosofie van Schotpoort. Met dit wagenpark erbij komt het totaal aan eenheden voor het Eerbeekse bedrijf op zestien stuks waarmee zowel de nationale als internationale markt wordt bediend. Voor de chauffeurs zal weinig tot niets veranderen omdat de standplaats in Heeten blijft en de vrachtwagens worden gestald op het terrein van de vorige werkgever.

www.schotpoort.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.