Home / Velp / Cursus beginnend imker start 16 januari

Cursus beginnend imker start 16 januari

VELP – Ieder jaar houdt Imkervereniging Arnhem, Velp en omstreken een cursus Beginnend Imker. De cursus omvat naast vier theorieavonden in de wintermaanden, ook twaalf praktijklessen in het voorjaar en de zomerperiode. Die laatste lessen worden door zeer ervaren imkers van de vereniging gegeven in de bijenstallen in het Openluchtmuseum en de Heuven in Rheden. In oktober wordt de cursus afgesloten en de opgedane kennis van de kandidaten getoetst. Dit gebeurt aan de hand van een examen, onder leiding van twee geroutineerde collega-imkers uit De Liemers.
De cursus kost 125 euro, inclusief leerboek, bijenkap en koffie en thee tijdens de lessen. Komende cursus wordt ook de mogelijkheid geboden om voor 60 euro alleen de theorielessen te volgen en na succesvolle afsluiting middels een toets een deelcertificaat te halen. De eerste theorieles van de komende cursus is op maandag 16 januari in Natuurcentrum Presikhaaf aan de Ruitenberglaan 4 in Arnhem. Vervolglessen worden in onderling overleg afgesproken. De praktijklessen zijn op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur in de bijenstallen.

Henk Hoge, tel. 0316 – 529919
E-mail. henk.hoge@tiscali.nl
www.debijenstal.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.