Home / Eerbeek / Eerbeekse schakers verliezen in Deventer

Eerbeekse schakers verliezen in Deventer

EERBEEK – Het Eerbeekse schaakteam speelde vorige week een regionale OSBO wedstrijd in Deventer tegen Pallas 5. In tegenstelling tot de beide voorgaande wedstrijden eindigde deze ontmoeting in een verlies van 4.5 – 1,5. Rolf van Agtmaal en Jan Breij raakten ondanks een aardige stelling, onnodig een stuk kwijt en verloren. Ook Henk de Bruin verloor zijn partij. Wim Geurink, Paul van Berkum en Gerrit v.d. Spreng speelden remise. Voor de onderlinge competitie werd dit keer slechts één partij gespeeld: Theo Heijerman – Roel Gerritsen remise.
Deze week wordt de 13e ronde van de onderlinge competitie gespeeld en donderdag 29 december staat snelschaken op de agenda. Het is dan tevens de laatste keer dat ESC speelt in het Tjark Rikscentrum, de schaakclub verhuist met ingang van het nieuwe jaar naar het Pater Dekkerhuis bij de RK H.Geestkerk aan de Lorentzstraat 20 in Eerbeek. De eerste clubavond op deze lokatie is op donderdag 5 januari vanaf 20.00 uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.