Home / Eerbeek / Brand bij jeugdprins

Brand bij jeugdprins

EERBEEK – Vrijdagmiddag heeft in een woning aan de Steenbeekstraat in Eerbeek korte tijd brand gewoed. Niemand raakte gewond volgens de brandweer. De brand werd om 14.45 uur gemeld. Volgens de brandweer woedde het vuur in één van de slaapkamers en was het snel onder controle. De oorzaak is nog niet bekend. Dat moet onderzoek uitwijzen. Op het adres aan de Steenbeekstraat woont de jeugdprins van de plaatselijke Carnavalsvereniging De Dwarsliggers. Voorbijgangers waren dan ook in de veronderstelling dat het een grap was van de leutclub. Vooral ook omdat geen rook of vuur te zien waren. Helaas bleek het geen grap, al leek de schade in eerste instantie mee te vallen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.