Home / Rheden / Gymnastiek voor peuters en hun ouders

Gymnastiek voor peuters en hun ouders

RHEDEN – Elke maandagochtend geeft gymnastiekvereniging WIK de superleuke activiteit ouder-peutergym voor kinderen tot vier jaar. Peutergym is bedoeld voor peuters die samen met hun papa, mama, opa of oma bewegingservaring willen opdoen met andere ouders en peuters in een grote ruimte. Op speelse wijze maken de kinderen kennis met hun fysieke mogelijkheden. In een veilige omgeving kunnen de kinderen zich op hun eigen tempo ontwikkelen. Tijdens deze lessen krijgen de kinderen met verschillende bewegingsvormen te maken, zoals rollen, klimmen, klauteren, springen, balanceren, gooien, vangen en coördinatie. De behoefte aan deze vormen van bewegen is van nature groot. Een kind vindt het heerlijk om te springen, te klimmen en te klauteren. Helaas zijn de meeste huiskamers er niet op afgestemd dat een peuter lekker op de bank mag springen. In de gymzaal mag dat wel. Er zijn twee groepen. De eerste groep is van 8.45-9.45 uur en de tweede groep is van 9.45-10.45 uur in de Hangmat in Rheden. Een proefles volgen mag altijd. Voor meer informatie kan men mailen naar Cindy Gronouwe gronouwe@hotmail.com of kijken op www.wikrheden.nl.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.