Home / Dieren / Voetbalplaatjesactie geslaagd

Voetbalplaatjesactie geslaagd

De voetbalplaatjesactie van de Dierense voetbalverenigingen Gazelle Nieuwland en vv Erica’76, die begin november van start is gegaan, is een groot succes. De COOP op het Callunaplein, waar de kaartjes worden uitgegeven, doet goede zaken. Er wordt door jong en oud driftig gespaard. Om te zorgen dat iedereen het plaatjesboek compleet kan maken, zijn er al ruilmarkten gehouden, die goed zijn bezocht. De actie loopt nog tot eind januari – foto Fred Langhorst

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.