Home / Velp / Verdachte onderzoek dode Velpenaar langer vast

Verdachte onderzoek dode Velpenaar langer vast

VELP – Van de drie verdachten die thans nog vast zitten in verband met hun mogelijke betrokkenheid bij de dood op Velpenaar Anton van Gulden, is één van hen voor 90 dagen in gevangenhouding geplaatst. Het gaat om de 54-jarige vrouw uit de gemeente Rheden. De raadkamer van de rechtbank heeft dit besloten.

Twee anderen, een 30-jarige vrouw uit de gemeente Zevenaar en een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zitten ook nog vast nadat ze eerder voor veertien dagen in bewaring waren gesteld door de rechter-commissaris. Zij verschijnen donderdag 22 december voor de raadkamer. Een 29-jarige man uit de gemeente Zevenaar die eerder was aangehouden en vrijgelaten wordt ook nog steeds als verdachte beschouwd.

Van Gulden werd in de nacht van 2 op 3 december tijdens een onderzoek dood in huis aangetroffen. De vier aangehouden verdachten waren op dat moment ook in de woning aanwezig. Het onderzoeksteam is overigens nog steeds op zoek naar getuigen die het slachtoffer Van Gulden na woensdag 30 november 17.30 uur hebben gezien. Het rechercheteam is bereikbaar via het algemene nummer van de politie op 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.