Home / Loenen / Tennisinstuif voor jonge tennissers

Tennisinstuif voor jonge tennissers

LOENEN – Het idee van de nieuwe jeugdcommissie van tennisvereniging Loenen, om een tennisinstuif te houden voor de jeugd, valt in goede aarde. Iedere tweede vrijdag van de maand zijn jonge tennissers, lid of geen lid, ervaren of nieuw in de sport, welkom om te komen spelen. In december waren er maar liefst 22 spelers op tennispark De Bekenhorst aan de Molenallee in Loenen, waar met hulp van oudere leden verschillende balvaardigheidspelletjes zijn gedaan. Tussendoor was er een traktatie in de kantine. Een groot succes. De volgende instuif is op vrijdag 13 januari, van 15.30 tot 17.00 uur. Iedereen kan meedoen. Wie geen tennisracket heeft, kan deze lenen van de club.

E. Kelder, tel. 06-46315396
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.