Home / Rheden / Streetdance bij WIK

Streetdance bij WIK

RHEDEN – Vanaf januari 2012 biedt gymnastiekvereniging WIK ook streetdance aan voor jong en oud: lekker sportief bezig zijn op leuke muziek, werken aan dans, kracht en conditie en dat in een gezellige ritmische sfeer. Op woensdag 11 januari starten twee groepen. Kinderen van acht tot en met twaalf jaar dansen van 18.30-19.30 uur. Jongeren van twaalf jaar of ouder dansen van 19.30-20.30 uur in de Blokhut aan de Worth Rhedenseweg in Rheden. Voor aanmelding en informatie kun je terecht bij Cindy Gronouwe, e-mail: gronouwe@hotmail.com

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.