Home / Eerbeek / Tim Berns nieuwe hoofdtrainer sv Eerbeekse Boys

Tim Berns nieuwe hoofdtrainer sv Eerbeekse Boys

EERBEEK – Met Tim Berns heeft sv Eerbeekse Boys heel snel weer een nieuwe hoofdtrainer. Met de aanstelling van Berns vanaf het seizoen 2012 -2013, neemt Eerbeekse Boys afscheid van de huidige hoofdtrainer Laurens Leusink. De club had hem graag nog een jaar gehouden, maar Leusink heeft aangegeven meer tijd met zijn gezin te willen doorbrengen en dat hij dat niet kan combineren met zijn functie als trainer / coach. Binnen een week nadat bekent was dat Eerbeekse Boys helaas op zoek moest naar een nieuwe hoofdtrainer, is deze functie dan ook al weer ingevuld. De vele reacties geven aan dat de club uit Eerbeek goed bekent staat en men er graag aan de slag wil.

Tim Berns is géén onbekende binnen de club. In het seizoen 2010 -2011 was Berns assistent van Leusink. De 27 jarige Zutphenaar traint dit seizoen nog de C1 bij de Graafschap en zal vanaf het seizoen 2012/2013 zijn functie bij de BVO uit Doetinchem gaan combineren met die van hoofdtrainer van het eerste elftal uit Eerbeek. Het bestuur van sv Eerbeekse Boys is ontzettend blij en trots met de snelle benoeming en wenst Tim plezier en veel succes bij de club.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.