Home / Doesburg / Fotoexpositie Ron de Ruig in Het Bovenhuys

Fotoexpositie Ron de Ruig in Het Bovenhuys

DOESBURG – Ron de Ruig exposeert zijn groot formaat kunstzinnige foto’s tot en met 3 februari in Het Bovenhuys aan de Kerkstraat 1 in Doesburg. Zijn foto’s zijn gemaakt in uiteenlopende stijlen, van romantisch zwart-wit, via subtiele tekening en vervorming, tot surrealistische kleurverschuivingen. De onderwerpen variëren van natuurlijk tot technische en bouwkundige objecten, altijd met een verrassend element. De foto’s zijn afgedrukt op aluminium en glas of hoogwaardig papier.

www.ronderuig-fotografie.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.