Home / Bronkhorst / Expositie in Brummense bieb

Expositie in Brummense bieb

BRUMMEN – Tot en met eind januari zijn in de bibliotheek de schilderijen te bewonderen van De Meisjes van de Dinsdagavond. Deze ‘meisjes’ schilderen iedere dinsdagavond in het atelier van Annie Elissen.

Hedy Brouwer, Isabelle Dutour, Olga Homans, Lies Cobussen, Ruth Witziers, Nicolien van Amerongen, Hilda Spit en Martha Voskamp zijn elk heel verschillend en dat is terug te zien in hun werk. De een schildert al jaren, de ander hanteert het penseel pas enkele weken. Zo wordt er ook gewerkt in heel diverse technieken: aquarel, acryl en pastelkrijt.
Het merendeel van de schilderijen bestaat uit vrij werk, maar ook krijgen de dames soms de opdracht met een nieuwe techniek te werken, met het doel eens van het veilige pad af te wijken. Het resultaat van enkele van deze opdrachten is in de bibliotheek te bekijken.

www.annie.elissen.com
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.