Home / Hall / Hoge opkomst, hoge opbrengst jubileumbingo SHE

Hoge opkomst, hoge opbrengst jubileumbingo SHE

HALL – De door het Bingoteam Hall, van de voetbalvereniging SHE, georganiseerde spelavond op zondagavond 11 december werd door een kleine honderd spelers bezocht. Opvallend was dat er dit keer een groot aantal SHE-voetballers met hun vriendinnen aanwezig waren om de netto-opbrengst nog wat extra te verhogen. Indien deze trend zich doorzet kan aan het einde van het seizoen weer een leuk netto bedrag uitgekeerd worden aan de jeugdcommissie van het Hallse SHE. ,,En dit moet mogelijk zijn als de ouders van de jeugdleden zich ook eens laten gelden door eens een bezoek te brengen aan zo’n gezellige avond. Het gaat tenslotte om hun kinderen die wij mede door onze inspanning een leuke vakantie bezorgen”, aldus het bingo-team.
Volgens de SHE-jeugdcommissie wordt er mede door deze actie, de SHE-jeugd in de gelegenheid gesteld om bijvoorbeeld deel te nemen aan een zomerkamp, dat in 2012 ergens in Nederland wordt gehouden. ,,Ook wij hebben alle respect voor het organiserende team die dit al 25 jaar doet”, aldus deze commissie. Het bingoteam zegt dat zij ook veel steun hebben gehad aan de vooraankondigingen die regelmatig in de regionale dag-en weekbladen en RTV-Veluwezoom zijn verschenen, dat de plaatselijke middenstand van Eerbeek en Hall zich heel royaal opstelt en dat de directie van partycentrum Bello in Hall haar accommodatie belangeloos beschikbaar stelt voor deze gezellige avonden. De organisatie deelt nog mee dat waarschijnlijk op zondag 22 januari weer een avond wordt georganiseerd voor de vele regionale bingoliefhebbers. Toegang vanaf 16 jaar. Hierover volgt echter later nog een persbericht.
,,Wij spreken onze welgemeende dank uit aan alle deelnemers die deze avonden mogelijk hebben gemaakt en wensen hen veel geluk en gezondheid in 2012, zodat wij elkaar weer kunnen treffen op de eerstkomende spelavond in Hall in Partycentrum Bello”, zei het bingo-team aan het slot van de laatst gehouden, sfeervolle, spelavond.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.