Home / Regio / In Between treedt drie maal op in gemeente Rheden

In Between treedt drie maal op in gemeente Rheden

REGIO – Koor In Between uit Brummen bereidt zich voor op een mooie kersttijd. Onder leiding van haar dirigente Lucian Venderink treedt het koor dit jaar drie keer op in de gemeente Rheden. Zaterdag 17 december verzorgt In Between een gastoptreden bij muziekvereniging Wilhelmina in de Petruskerk in Spankeren, om 19.30 uur.
Op zondag 18 december zingt In Between bekende Christmas Carols op de kerstmarkt op het Callunaplein in Dieren. Uitgedost in Dickens stijl zorgt het koor voor de echte kerstsfeer. Tussen 14.00 en 15.30 uur kan een ieder zich warmen aan deze liederen bij de beren op het plein.
In de dagen erna brengt het koor het kerstgevoel bij verzorgingshuizen Klein Engelenburg in Brummen en De Oude Plataan in Dieren. Dit zijn besloten bijeenkomsten. Na de kerstperiode start In Between met een repertoire vol musical- en filmmuziek.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.