Home / Bronkhorst / Extraatje voor jonge mantelzorgers

Extraatje voor jonge mantelzorgers

BRUMMEN – Jonge mantelzorgers kunnen in december van Stichting Welzijn Brummen een klein extraatje krijgen in de vorm van een Iris-cadeaubon van 10 euro. Het gaat om jonge mantelzorgers tot en met 23 jaar, waarbij thuis iemand ziek is. Denk aan iemand in het gezin met een handicap, ziekte, verslaving of psychische problemen. Zij kunnen tot en met woensdag 21 december worden aangemeld bij Jolande de Vries van het Steunpunt Mantelzorg van SWB, tel. 0575-561988. Als de bon wordt verstuurd, krijgt de mantelzorger een algemene tekst en uitleg over waarom hij of zij deze attentie krijgt.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.