Home / Rheden / Cursus Koken met Mannen

Cursus Koken met Mannen

RHEDEN – Carion start dinsdag 31 januari met een nieuwe cursus Koken met Mannen. Deze bestaat uit zes lessen, waarin de heren van kok Geert Imming leren hoe zij verschillende maaltijden kunnen bereiden. Deze wordt daarna gezamenlijk opgegeten. Voor de laatste les worden de vrouwen uitgenodigd om mee te komen eten. De bijeenkomsten beginnen om 15.30 uur en duren tot ongeveer 19.00 uur. De kosten bedragen 80 euro per persoon. Aanmelden kan bij het Klokhuis, tel. 026-4959002.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.