Home / Dieren / Zondag Kerstmarkt met houthakkersshow op Calluna

Zondag Kerstmarkt met houthakkersshow op Calluna

DIEREN – Op winkelcentrum Calluna in Dieren wordt zondag 18 december een kerstmarkt gehouden. Deze duurt van 13.00 tot 19.00 uur en er is van alles te doen. Uiteraard zullen de meeste winkels die dag ook open zijn.

Zo komt de Houthakkers Roadshow een spectaculaire show verzorgen. Kinderen kunnen broodjes bakken boven een kampvuurtje, nestkastjes timmeren en schilderen op boomstammetjes. Een koor zingt Christmas Carols.

Een opvallende verschijning is zondag Het Takkenwijf. Dat is een bijzondere gedaante van Carolien Jonkman, praktizerend paranormaal therapeute en paragnoste. In haar unieke creatie als Takkenwijf is zij een verrijking voor elk evenement. Zoals in vroeger jaren de waarzegster op de kermis de meeste klandizie had, is het Takkenwijf zondag op Calluna actief. Carolien het Takkenwijf hoeft geen glazen bol mee te brengen om te prikkelen en te sprankelen. Haar one woman show draait volledig om attributen uit het bos én haar spiritualiteit.

De Houthakkersroadshow is in Europa uniek in zijn soort. Fascinerend, onvergetelijk en om met jongeren te spreken: vetcool! Het is een prachtig kijkspel voor jong en oud en de Houthakkersroadshow zorgt gegarandeerd voor verbazing en een gulle lach bij de mensen. Bij houthakkersspelletjes kan het publiek leuke prijsjes winnen en in de tussentijd maken de stoere mannen in een ongelooflijk hoog tempo unieke kunstwerkjes. Alles draait tijdens de Houthakkers roadshow om de weergaloze beheersing van de kettingzaag.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.