Home / Velp / Organisatie ATAG Posbankloop schenkt boom

Organisatie ATAG Posbankloop schenkt boom

VELP – Als afronding van de herinrichtingwerkzaamheden op de Rozendaalselaan in Velp, is woensdag 7 december de laatste boom geplant op de nieuw gevormde middenberm. De boom is aan de gemeente Rheden aangeboden door de Stichting Posbankloop Velp de organisator van de ATAG Posbankloop, een jaarlijkse hardloopwedstrijd in en rond Velp. De finish van de ATAG Posbankloop is op een steenworp afstand van de plaats waar de boom is geplant.

De geste van de Posbanklooporganisatie moet volgens voorzitter Wim van de Giesen (foto) worden gezien in het kader van de goede samenwerking. “De gemeente draagt de Posbankloop een warm hart toe en daar zijn wij ontzettend blij mee. Zonder steun vanuit het gemeentehuis zou het niet kunnen. We vinden dit een mooi moment voor dit cadeau en we feliciteren hen hiermee tevens met het mooie resultaat. De boom markeert de finish van onze loop en past uitstekend in ons klimaatneutraalproject. De Posbankloop is een groene loop.”
Wethouder Harriët Tiemens van de gemeente Rheden reageerde blij verrast op het gebaar van de organisatie van de loop. “De Posbankloop toont met dit kostbare en duurzame cadeau haar verwevenheid aan met Velp, en geeft er blijk van dat de goede samenwerking met de gemeente op prijs wordt gesteld.”
De ATAG Posbankloop wordt jaarlijks gehouden op de laatste zondag van september. De afstanden zijn 6 en 15 kilometer. Ook het grote wandelevenement maakt onderdeel uit van de Posbankloop.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.