Home / Oosterhuizen / 25.000e passagier Buurtbus

25.000e passagier Buurtbus

OOSTERHUIZEN / LIEREN – De buurtbus Oosterhuizen Lieren blijft succesvol. Op de kop af drie jaar na de oprichting werd woensdag 14 december de 25.000e passagier vervoerd. De gelukkige was mevrouw J. Diks uit Lieren, een trouwe klant van de buurtbus. Zij kreeg daarom uit handen van de Apeldoornse wethouder Rob Metz een bloemetje en van de voorzitter van de Buurtbusvereniging Joop de Hoog een cadeaubon. Ook de buurtbuscoördinator van Syntus, Jacob Speldenkamp, verraste mevrouw Diks met een attentie.
Na een stormachtige groei in de eerste twee jaar, lijkt het aantal passagiers nu gestabiliseerd op bijna 10.000 per jaar. De uitbreiding van de route naar Loenen zorgt inmiddels voor een stabiele bijdrage aan het aantal passagiers. Dat geldt ook voor de examenkandidaten van het CBR en personeel van bedrijven werkzaam op het industriegebied Wilmersdorf. Het buurtbusproject kan rekenen op een breed draagvlak van de inwoners en bedrijven (sponsoring) uit de dorpen. Dat draagvlak en het succes van de buurtbus geeft aan de vrijwilligers zoveel voldoening en plezier dat zij daar ook in de komende tijd graag mee doorgaan.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.