Home / Beekbergen / Mobiele geldautomaat bij Rabobank in Beekbergen

Mobiele geldautomaat bij Rabobank in Beekbergen

BEEKBERGEN – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft omstreeks 04.00 uur bij de vestiging Beekbergen van Rabobank Apeldoorn en Omgeving een ramkraak plaatsgevonden. Er is geen geld buitgemaakt. Wel zijn de geldautomaten vernield. De bank zet daarom een mobiele geldautomaat in.

Alle pin-apparaten zijn momenteel buiten gebruik en er is geen mogelijkheid om geld op te nemen. De bank realiseert zich dat het wegvallen van deze service zeer ongemakkelijk is en ziet het als haar coöperatieve plicht om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Daarom heeft zij besloten om met ingang van vrijdag 16 december een mobiele geldautomaat in te zetten. De mobiele geldautomaat staat op het plein voor de bank, van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op zondagen en op 26 en 31 december zal de automaat niet aanwezig zijn.
De vestiging van de Rabobank in Beekbergen is gewoon geopend. “We verwachten dat de reparatie van de geldapparaten toch enige tijd in beslag zal nemen”, aldus een woordvoerder.

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.