Home / Klarenbeek / Tien over Rood SC Klarenbeek

Tien over Rood SC Klarenbeek

KLARENBEEK – De Biljartvereniging SC Klarenbeek houdt van 9 tot 13 januari weer het Tien over Rood Toernooi 2011. De wedstrijden vinden plaats in het clubhuis van de SC Klarenbeek aan de Bosweg. De avonden beginnen om 19.30 uur. Op woensdag en vrijdagmiddag zijn de 55plussers om 13.30 uur welkom. De finale rondes worden gespeeld op zaterdag 14 januari vanaf 15.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. Opgave kan bij Freek Berenschot, telefoon 055-3011619 of mail biljart@SCKlarenbeek.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.