Home / Regio / Meester Ron schrijft jeugdboek

Meester Ron schrijft jeugdboek

ROZENDAAL / LAAG-SOEREN – Meester Ron, die les geeft op de dorpsschool in Rozendaal en op ’t Schaddeveld in Laag-Soeren, heeft een heus jeugdboek geschreven. Mijn vriend Titus vertelt het verhaal van een vriendschap, een vriendschap tussen twee jongens waarvan er één schatrijk is. Een vriendschap ook die flink onder druk komt te staan en de basis vormt voor een spannend en onderhoudend verhaal. “Het zal zeker geen gouden griffel worden, maar het is gewoon een leuk, bijna ouderwets lekker kinderboek. Met herkenbare situaties, spanning, humor en een happy end”, aldus de debutant Ron Jansen. De leraar en schrijver is met name geïnspireerd door jeugdboekenschrijver en oud-minister Jan Terlouw, een schrijver die naast spanning ook veel warmte in zijn boeken stopt. Een leuk cadeau voor onder de kerstboom dus”, voegt Jansen er lachend aan toe.
Mijn vriend Titus is verkrijgbaar bij de boekhandel en bij de bekende boekenshops op internet. Het is uitgegeven bij Nieuwe Druk, een nieuwe Velpse uitgeverij met als indicatiefnemers Walter Jansen van boekhandel Jansen & de Feijter in Velp, Leo Mommersteeg en Ton van Eck.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.