Home / Ellecom / Prijswinnaars Kunstkamer Avegoor

Prijswinnaars Kunstkamer Avegoor

ELLECOM – Creatieve leerlingen van onder andere klas 1d van het Groenhorst College Velp hebben onlangs meegedaan aan een wedstrijd van Hotel landgoed Avegoor in Ellecom. Zij hebben schilderijen gemaakt voor de kamerschermen in de Kiwaniskamer in Ellecom waar gezinnen met een ziek of gehandicapt kind kunnen verblijven. De directie van Avegoor en de medewerkers zijn superenthousiast over het eindresultaat. Zondag 18 december om 15.00 uur wordt de hotelkamer officieel geopend door wethouder Ron König en kunnen de genodigden met eigen ogen zien hoe prachtig de schilderijen op de kamerschermen pronken. Ook reikt hij als juryvoorzitter de prijzen uit. Mike Roordink, Angelica Willemsen en Tara Looijs zijn de jonge kunstenaars van het Groenhorst College Velp die één van de prachtige schilderijen hebben gemaakt.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.