Home / Klarenbeek / Kerst bij de Olde Bakkerije

Kerst bij de Olde Bakkerije

KLARENBEEK – Klein maar fijn, zo kun je de Kerstmarkt bij de Olde Bakkerije in Klarenbeek typeren. Dit keer op zondag, kon men genieten van de zon, waar vorig jaar een sneeuwdek de nabije molen bedekte. Uiteraard veel kerstartikelen op de verschillende kramen. Het was het weekend waarin heel veel mensen hun huis in Kerstsfeer brachten en dus werden volop lampjes, ballen en andere versieringen gekocht. Overdag ziet zo’n lichtgevende lampion er niet echt sierlijk uit, maar in het donker komt zo’n lichtgevende versiering prachtig tot leven – foto: Han Uenk

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.