Home / Eerbeek / Sieraden weg bij insluiping

Sieraden weg bij insluiping

EERBEEK – Bij een insluiping in een woning aan de Rentmeesterhof in Eerbeek op maandag 12 december, zijn onder meer sieraden gestolen. De diefstal werd gepleegd terwijl de bewoners gewoon thuis waren. De dader kwam via een onafgesloten slaapkamerraam op de begane grond binnen. De bewoners hebben niets van het ongewenste bezoek gemerkt. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar tips en getuigen. Deze kunnen bellen via 0900-8844.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.