Home / Regio / Wat zijn uw goede voornemens? Stuur ze naar Regiobode!

Wat zijn uw goede voornemens? Stuur ze naar Regiobode!

REGIO – Afvallen, stoppen met roken, beter op de centen letten. De jaarwisseling komt eraan en de goede voornemens worden weer gemaakt. Maar weet u nog wat u zich vorig jaar voornam en hoe lang u dit heeft volgehouden? En wat zijn de plannen voor komend jaar?

In de top tien van het afgelopen jaar staat afvallen en meer bewegen met stip op één. Spaarzamer met geld omgaan en schulden afbetalen bezetten plaats twee en drie en natuurlijk staat stoppen met roken ertussen. Verder vinden we in de top tien voornemens terug als beter werk vinden, meer tijd besteden aan familie en vrienden of zelfs vrijwilligerswerk, iets nieuws leren en een partner vinden. De vraag is hoe lang mensen hun voornemens hebben volgehouden. Hoeveel kilo’s zijn eraf? Is de eerste sigaret alweer opgestoken?

Het zijn bekende voornemens, maar er zullen ook altijd mensen zijn die zich voornemen heel andere zaken te realiseren in het nieuwe jaar. Regiobode is benieuwd naar wat u zich voorneemt voor het komend jaar. Wilt u eindelijk een eigen bedrijf beginnen? Verhuizen? Opnieuw studeren? Meer verdieping in je leven brengen door eindelijk die cursus te gaan volgen? Vechten voor een verkeerstunnel in Dieren? De voorbeelden zijn legio.

Wij willen graag weten wat u zich voorneemt voor het komend jaar, maar dan over een jaar ook graag te weten komen of u zich aan uw voornemen heeft gehouden. Of het gelukt is uw wensen uit te laten komen. Stuur uiterlijk donderdag 22 december uw wens naar actie@regiobode.nl of zorg dat uiterlijk die dag een briefje binnen is bij Regiobode, Postbus 230, 6950 AE in Dieren. Vermeld uw contactgegevens, dan nemen wij wellicht eind volgend jaar contact met u op om te horen hoe de zaken er dan voorstaan. In week 52, op woensdag 28 december, plaatsen we zo veel mogelijk voornemens in onze krant. Wellicht een mooie reminder en steuntje in de rug om er dit jaar alles aan te doen deze voornemens waar te maken!
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.