Home / Loenen / Fysiotherapie D. Pieterse in Loenen

Fysiotherapie D. Pieterse in Loenen

LOENEN – Een fraaie witte orchidee met daaraan een dankkaartje pronkt op de huiskamertafel. Een leukere start had Denise Pieterse zich niet kunnen wensen bij haar fysiotherapie-praktijk in Loenen. Een van haar eerste klanten was blijkbaar zo tevreden over haar behandeling dat zij het mooie bloemetje liet bezorgen bij de praktijk aan de Cornelis Hendrixstraat 53. De nieuwe onderneemster is er erg mee verguld.

Sinds 1 december is de praktijk geopend en er is al een leuke belangstelling. Denise Pieterse (29) woont al een jaartje in Loenen en heeft het prima naar haar zin. Zij is afkomstig uit Bunschoten en wilde altijd al ‘wat’ met mensen of dieren doen. Een opleiding voor verpleegkundige zag ze niet zitten. Dierenverzorgster leek haar ook wel. Ze kon praktijkervaring opdoen bij herderin Agnes Kiemel bij de Loenense schaapskudde. In de vier maanden dat zij daar was leerde ze veel. Door MKZ-uitbraak mocht ze nog wat langer blijven. Daarna kon ze terecht bij de Dierenartspraktijk in Klarenbeek. Ze studeerde daarbij in Barneveld.
Na zes jaar wilde zij toch liever iets met mensen doen. De fysiotherapie leek haar wel. Het was een zware (en kostbare) HBO-opleiding, waarbij de meeste studenten afhaakten. Van de 25 jongeren waar ze mee begon, brachten er maar vijf het tot een einddiploma. Pieterse slaagde met mooie cijfers en kon aan de slag. Een jaar liep ze stage bij diverse praktijken in deze regio.
Het was haar een grote wens om een zelfstandige praktijk te beginnen. Er werd haar gezegd dat in Loenen wel ruimte was voor een nieuwe praktijk. Haar woning is groot genoeg om daar een praktijkruimte in te vestigen. Met hulp van goede bekenden werd dit keurig ingericht.
Sinds 1 december staat er een bord in haar tuin en is zij met de praktijk gestart. Bij Fysiotherapie D. Pieterse zijn veel mogelijkheden voor een behandeling. Voor mensen die overdag moeten werken of geen oppas kunnen krijgen, maakt zij ook ’s avonds afspraken. Jong en oud kan bij haar terecht. Ook personen die na een operatie nog therapie nodig hebben behandelt zij.
Patiënten die niet bij haar kunnen komen, bezoekt ze graag thuis. Zonder verwijskaart van de huisarts kan men een afspraak maken. In de toekomst wil zij ook starten met bewegingsgroepen.
Binnenkort houdt Denise Pieterse een Open huis zodat iedereen kennis met haar kan maken – Foto Martien Kobussen

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.