Home / Doesburg / Storm velt boom

Storm velt boom

DOESBURG – Afgelopen donderdag trok een storm over Nederland. Ook Doesburg werd niet gespaard. Doordat al het blad al van de bomen is, viel in de regio het aantal omgewaaide bomen nog wel mee. In Doesburg bleek op de Koepoortdijk toch een boom te zijn die dit geweld niet aan kon. De boom viel om en blokkeerde de Koepoortdijk volledig. Lastig voor mensen die de N317 op wilden, zij moesten voor een half uurtje even een andere route kiezen. De uitgerukte brandweer zaagde vakkundig de boom in stukken en ruimden de rommel op door alles netjes in de berm te leggen. Na een half uur kon de weg weer vrij gegeven worden en was het leed weer geleden – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.