Home / Dieren / Opening Paramedisch Centrum Dieren één groot feest

Opening Paramedisch Centrum Dieren één groot feest

DIEREN – De opening van het Paramidisch Centrum in Dieren was een groot succes, mede dankzij de gunstig gestemde weergoden. Het mooie droge winterweer heeft zeker bijgedragen aan een geweldige opkomst van tussen de drie- en vierhonderd bezoekers. “Een schot in de roos” noemt Theo Jansen de opzet van deze dag. Over diverse onderwerpen werden korte presentaties gehouden door diverse professionals binnen het PMC Dieren. “We hebben de indruk dat veel mensen speciaal waren gekomen om één of meerdere presentaties bij te wonen. Daarnaast was het hartverwarmend om mee te maken hoeveel mensen de moeite hebben genomen om even binnen te wippen om zich op de hoogte te stellen van de uitgebreide mogelijkheden aan de Treubstraat. Dit was natuurlijk ook heel fijn voor alle collega’s die op hun vrije zaterdag aanwezig waren om deze dag vorm te geven” aldus Jansen.
Vrijdagavond was er een treffen voor genodigden, meest werkers in de zorg binnen en buiten Dieren. Onder het genot van een hapje en een drankje werden bestaande contacten verstevigd en nieuwe contacten gemaakt. Om dit feestje extra glans te geven, was Dr. Frits Winter bereid gevonden om een lezing te geven (foto). Dr. Winter is bekend van zijn boeken De Pijn de Baas, Brein de Baas en De Angst de Baas. Met de nodige humor in zijn lezing wist hij de aanwezigen te boeien met zijn kijk op het functioneren van het menselijk brein. Herkenbare praktijkvoorbeelden werden afgewisseld met scherpe one-liners. Een mooie start voor het nieuwe Paramedisch Centrum Dieren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.