Home / Dieren / Mooi worden doe je bij Huidstudio Mooi

Mooi worden doe je bij Huidstudio Mooi

DIEREN – Frederike Melis is onlangs gestart met Huidstudio Mooi in Dieren. Ze is gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering en heeft voor ieder huidtype een oplossing. Frederike verzorgt vele soorten gezichtsbehandelingen, maar ook lichaamsmassages. Daarnaast kan de klant bij haar terecht voor kleine behandelingen zoals epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen en harsen.

Huidstudio Mooi werkt met het kwalitatief hoogwaardige merk Dermalogica. Dit zijn geen leuke, vertroetelende of luxueuze producten. Dermalogica heeft producten die erop gericht zijn iedere klant het beste te geven om levenslang een gezonde en mooie huid te hebben. Wanneer de producten in aanraking komen met de huid gebeurt er iets bijzonders. Dermalogica gebruikt de beste ingrediënten. De producten bevatten geen minerale oliën of lanoline die de huid afsluiten. Er worden geen synthetische geur- en kleurstoffen gebruikt. Ook is Dermalogica dierproefvrij en zijn de verpakkingen recyclebaar, dus milieubewust! Er is een speciale productlijn voor vrouwen, mannen, maar ook voor tieners. Frederike maakt door middel van face mapping een analyse van de huid, waarbij het huidtype en de huidconditie worden bepaald. Naar aanleiding van deze analyse wordt de keuze gemaakt voor het te gebruiken product.

Verder gebruikt Huidstudio Mooi in de praktijk aanvullende huidverbeteringstechnieken, in samenwerking met Cosmetique Totale. De beste huidtherapeuten van Cosmetique Totale voeren de behandelingen uit. Apparatuur die hierbij wordt ingezet zijn de E-matrix en Elos. Deze apparatuur kan worden toegepast bij onder andere definitieve ontharing, pigmentvlekken, couperose, acne, zonbeschadiging en huidverjonging of huidverstrakking. De therapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH). Zij hebben een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook (deels) worden vergoed. Voor deze behandelingen moet men van tevoren een afspraak maken, omdat de huidtherapeuten periodiek aanwezig zullen zijn.

Huidstudio Mooi is gevestigd aan de Beverodelaan 39b in Dieren. Een afspraak maken kan via telefoonnummer 06-51705881 of info@huidstudiomooi.nl. Meer informatie is te vinden op www.huidstudiomooi.nl. Een afspraak voor face mapping van het gelaat, inclusief verzorgingsadvies, is gratis. Bij Huidstudio Mooi kunt u ook terecht voor de aanschaf een van een cadeaubon.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.