Home / Bronkhorst / Eerste winst vrouwen ZV De Spreng

Eerste winst vrouwen ZV De Spreng

BRUMMEN – Ze hebben er lang op moeten wachten. Maar in de zevende wedstrijd van deze competitie was het dan toch raak. De vrouwen van de Spreng wonnen hun eerste wedstrijd uit tegen De Veene uit Almelo. Na het laatste fluitsignaal stond de stand 6 – 8 op het scorebord. Met deze winst is de laatste plaats in de landelijke eerste klasse overgedaan aan TRB/RES uit Tilburg.

Zaterdagavond speelden De Spreng en De Veene tegen elkaar in het zwembad Het Sportpark in Almelo tegen elkaar. Aan het einde van het eerste speldeel stonden de vrouwen van De Spreng voor met 2 -1. Een voorsprong die de gehele wedstrijd niet meer uit handen werd gegeven. Er werd optimaal geprofiteerd van de manmeer situaties. De Spreng kwam in de wedstrijd negen keer met een speelster meer tegenover de tegenstander te staan. Hiervan werd acht keer geprofiteerd. De vrouwen uit Brummen/Eerbeek deden dat veel beter dan hun tegenstanders. Maar liefst zeventien keer werd een speelster van De Spreng voor 20 seconden naar de kant gestuurd. En hiervan konden de vouwen uit Almelo maar een paar keer profiteren. Een compliment voor de verdedigende capaciteiten van De Spreng. Iris Meijer was de topscorer van de avond met drie doelpunten. Hopelijk is zij ook productief in de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Het Ravijn uit Nijverdal. Deze ploeg staat maar drie plaatsen boven De Spreng. Met de goede moraal uit de winst van afgelopen zaterdag zou een nieuwe winstpartij mogelijk moeten zijn.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.