Home / Dieren / Opening nieuwe vestiging Rabobank in Dieren

Opening nieuwe vestiging Rabobank in Dieren

DIEREN – Maandag opende de Rabobank haar gloednieuwe deuren in het nieuwe pand aan de Wilheminaweg in Dieren. Deze vernieuwde locatie biedt ruimte voor de vertrouwde dienstverlening zoals klanten dat gewend zijn van de Rabobank, maar dan net even anders.

In deze nieuwe vestiging wordt u niet alleen in de bankhal door Rabobank adviseurs geholpen, maar ook via e-mail, internet en de telefoon. De vertrouwde stort- en geldautomaten ontbreken natuurlijk niet.

Feestelijke opening
De opening van de nieuwe vestiging wil de Rabobank graag feestelijk vieren met al haar klanten en andere nieuwsgierigen. U bent daarom van harte welkom op zaterdag 17 december vanaf 13:00 uur bij het nieuwe pand aan de Wilheminaweg in Dieren. Trotse medewerkers van de Rabobank zullen u rondleiden in het vernieuwde pand en u kunt genieten van een hapje en een drankje. Voor de kinderen wordt een ballonnenwedstrijd georganiseerd met een heel bijzondere eerste prijs. Namelijk een iPad 2! Genoeg reden om een zaterdag de 17e een bezoekje te komen brengen bij de Rabobank.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.