Home / Regio / De mooiste kerstboodschappen bij Coop

De mooiste kerstboodschappen bij Coop

REGIO – Maak kans om met jouw kerstwens in de uitzending van All You Need Is Love te komen.

Iedereen die dit jaar op originele wijze een kerstboodschap wil versturen, kan zijn of haar hart ophalen bij Coop Supermarkten. In de ruim 200 winkels van Coop – ondermeer in Dieren, Doesburg, Rheden en Velp – is een unieke campagne gestart onder de noemer ‘de mooiste kerstboodschappen’. Via een speciale actiesite, coop.nl/kerstboodschappen en supercoop.nl/kerstboodschappen, kunnen klanten hun kerstboodschap uploaden en in de grootste online kerstboom hangen. Als klap op de vuurpijl worden de leukste filmpjes gebruikt in de kerst TV-campagne van Coop die voor, tijdens en na de All You Need is Love uitzending op 24 december worden uitgezonden. Kortom; een mooi alternatief voor het standaard kerstkaartje.

Kerstmis is bij uitstek de periode om anderen te laten weten dat ze speciaal voor je zijn. In het kader hiervan biedt Coop iedereen de unieke kans om een persoonlijke kerstboodschap achter te laten. Vanaf 6 december staan coop.nl/kerstboodschappen en supercoop.nl/kerstboodschappen helemaal in het teken van deze campagne. Hier staat een oneindige kerstboom waarin alle geüploade wensen als kerststerren te zien zijn. De kerstwensen kunnen compleet worden gemaakt met diverse kersttunes en zijn eenvoudig door te sturen naar vrienden en familie en te delen via twitter en hyves.

De leukste filmpjes worden gebruikt in de kerst TV-campagne van Coop. Maar echt bijzonder wordt het als een boodschap wordt uitgezonden in All You Need Is Love! De redactie van dit populaire TV programma kiest samen met Coop de meest bijzondere filmpjes om die te laten zien in de kerstspecial op 24 december.

Kerstboodschappen in de supermarkt
Ook de ruim 200 winkels van Coop staan allemaal in het teken van de beste kerstboodschappen. Naast de vele sfeermaterialen staat er in elke winkel een speciale kerstwand waar klanten hun kerstboodschap kunnen inspreken. Ook de echte All You Need is Love Caravan is onderdeel van deze campagne.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.