Home / Eerbeek / Politie onderzoekt mishandeling na voetbalwedstrijd SHE-Anadolu

Politie onderzoekt mishandeling na voetbalwedstrijd SHE-Anadolu

EERBEEK – De politie stelt een onderzoek in naar een ruzie na afloop van een voetbalwedstrijd aan de Veldkantweg in Eerbeek. Bij het incident op zondag raakte een 33-jarige man uit Empe en een 38-jarige man uit Eerbeek licht gewond.

De regionale meldkamer kreeg rond 13.30 uur een melding van een ruzie na afloop van een voetbalwedstrijd. Een politieagent ging naar het sportveld en toen bleek dat er ruzie was ontstaan. Een voetballer uit Empe, lid van SHE, is mogelijk op zijn hoofd geslagen, waarbij hij gewond raakte. SHE speelde tegen het Eerbeekse Anadolu. Het slachtoffer is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. De man uit Eerbeek is in zijn gezicht geslagen.
De politie heeft geen aanhoudingen verricht, maar stelt een onderzoek in naar de oorzaak het incident en gaat na wat er precies gebeurd is.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.