Home / Eerbeek / Wintermarkt vol entertainment

Wintermarkt vol entertainment

EERBEEK – Jong en oud vermaakte zich zaterdag prima tijdens de Eerbeekse Wintermarkt, gehouden door SECE en OVE. Op het Oranje Nassauplein stonden kramen die vol stonden met lekkernijen en leuke hebbedingetjes voor de Kerst. Terwijl vele belangstellenden de kraampjes langs struinden kon men genieten van diverse optredens van Popkoor Young Voices uit Eerbeek en de Ugchelense jachthoornblaasgroep La Forêt. Tussen de optredens door verzorgde DJ Björn de muziek. Natuurlijk ontbraken de Kerstman en een Levende Kerststal (foto) niet. Wie ondertussen trek had gekregen, kon terecht bij de proeverijen met allerlei lekkernijen, gehouden door Restaurant de Heideroos en Fletcherhotel Huis te Eerbeek. Daarnaast kon men genieten van een gratis warme chocolademelk en glühwein.
Ook op het Stuyvenburchplein was de nodige entertainment. Tussen de beide pleinen kon het publiek zich door de paardentram laten vervoeren en voor de kleintjes was er lampionoptocht. – Foto Han Uenk. 
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.