Home / Rheden / Rheder Enk haalt boodschappenkarretjes op

Rheder Enk haalt boodschappenkarretjes op

RHEDEN – Vol enthousiasme heeft een aantal kinderen van basisschool de Rheder Enk uit Rheden boodschappenkarretjes opgehaald bij Albert Heijn Rheden. Mede dankzij de hulp van dit filiaal gaan alle kinderen ervoor zorgen dat deze boodschappenkarretjes vol met kerstlekkernijen komen. Lekkernijen waarmee zij gezinnen die gebruik maken van de voedselbank in het dorp Rheden opnieuw gaan verrassen met Kerst. Naast gezellige activiteiten op school vindt de Rheder Enk het belangrijk om kinderen mee te geven om in deze dagen rond Kerst, aandacht te hebben voor anderen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.