Home / Doesburg / DWV bedankt vrijwilligers

DWV bedankt vrijwilligers

DOESBURG – 7 december was het de Europese dag voor de vrijwilliger en dat was voor de Doesburgse Watersport Vereniging een reden om de vele vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Zoals zoveel verenigingen kan ook DWV alleen maar bestaan omdat er vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen steken. DWV telt momenteel 210 leden waarvan er binnen de vereniging 80 actief zijn als vrijwilliger. Dit wordt bijzonder op prijs gesteld en daarom werd deze dag aangegrepen om al deze mensen eens extra te bedanken. Ondanks dat er zoveel mensen actief zijn is DWV nog steeds dringend op zoek naar een voorzitter. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het bestuur via www.dwvdoesburg.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.