Home / Regio / Sint voor ieder kind

Sint voor ieder kind

REGIO – Vanuit de actiegroep ‘Sint voor ieder kind’ is er de afgelopen weken druk gewerkt om cadeautjes en donaties te verzamelen en deze te bezorgen bij gezinnen met een smalle beurs in de Gemeente Voorst. Vorig weekend was het zover: met auto’s vol zakken met cadeautjes zijn de diverse gezinnen bezocht onder begeleiding van een echte Zwarte Piet. Vele kinderen zaten al in smart te wachten op zijn komst. Kinderen hadden tekeningen gemaakt, slingers opgehangen en er is veel gezongen samen met én voor de Zwarte Piet.

Mede dankzij een stukje in deze krant en een live interview op de Lokale Omroep Voorst zijn wij in staat geweest een flink aantal donaties en de benodigde cadeaus op te halen. Uiteindelijk hebben vele particulieren en bedrijven deze actie mogelijk maakt. Een speciaal woord van dank gaat dan ook uit naar:

Sint en Piet ’84, Björn Borg, Plus Imanse, Leisink B.V. , Santing Europe Cars, Lieferink Horesca B.V. , Pijnappel Restaurant, Qréacom B.V. , De Dalk Beheer B.V. , BAS Klarenbeek, Nikkels Bouwbedrijf, Damming Autobedrijf, Denton B.V. , Buurman Slagerij Twello, Krepel Cassettes & Deuren, Boks Autobedrijf, Jan Timmermans Modestoffen, Klarenbeekse Ondernemers Vereniging, Eeves Deventer, ABO Tuin Klarenbeek, VAR, Albert Heijn Twello, C1000 Huiskamp Twello, Schouwburg Deventer, Zwembad de Schaek, Smeltink Woninginrichting, Bakkerij Bart Twello, Flower Design Klarenbeek, Evert van de Worp Combi foto, DA Drogist Twello, Hafkamp Profile Twello en Rabobank Gemeente Voorst.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.