Home / Doesburg / Scrooge op De Wetelaar

Scrooge op De Wetelaar

DOESBURG – De kinderen van basisschool De Wetelaar in Doesburg gaan net als vorig jaar op donderdag 22 december de wijk door om, onder het zingen van kerstliedjes, kerstpakketten te bezorgen aan de mensen. Door de groepen zes en zeven wordt een wordt ook een kerstmusical opgevoerd, Scrooge van Charles Dickens. Ouders en familieleden zijn van harte uitgenodigd. ’s Avonds is er een gezellig kerstdiner voor de kinderen. Tijdens het diner bezoekt de kerstman ook nog even de klassen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.