Home / Doesburg / Veel interesse voor Chinese Kalligrafie

Veel interesse voor Chinese Kalligrafie

DOESBURG – Tijdens de laatste Culturele Zondag in Doesburg werd een demonstratie gegeven van Chinese Kalligrafie, verzorgd door Jan Baggerman. Er was veel animo voor dit eeuwenoude schrift, maar in het bijzonder werden de mensen verrast door het ontstaan van zo’n karakter. Volgend jaar gaat Lián Art & Gifts in samenwerking met Jan Baggerman workshops Chinese Kalligrafie houden. Ook kan men zich opgeven voor lessen Kalligrafie waarin men de herkomst maar ook het Kalligraferen leert.

www.lian-artandgifts.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.