Home / De Steeg / Flinke stijging rioolrecht Rheden

Flinke stijging rioolrecht Rheden

DE STEEG – Iedereen die in de gemeente Rheden woont of werkt gaat in 2012 veel meer betalen voor het rioolrecht. Dit komt onder andere door de vervanging van veel rioolbuizen. Gemiddeld gaat met bijna tien procent meer betalen.
De afvalstoffenhefing wordt met 0,16 procent iets goedkoper. Eenpersoonshuishoudens gaan 151 euro betalen en vierpersoonshuishoudens 215 euro. Ook bedrijven gaan meer betalen voor reinigingsrechten. Deze stijgen met een ruime zeven procent.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.