donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeDoetinchemDAGO geeft bezoek aan Autostadt Wolfsburg in Duitsland weg

DAGO geeft bezoek aan Autostadt Wolfsburg in Duitsland weg

DOETINCHEM – Namens Autobedrijf DAGO heeft Erik Blankert aan de familie Van Rinsum een reischeque overhandigd voor een bezoek aan Autostadt Wolfsburg in Duitsland.

Tijdens de autoshow die Autobedrijf DAGO in oktober heeft gehouden op haar vestigingen in Doetinchem, Duiven en Aalten, konden bezoekers een bon inleveren om in aanmerking te kunnen komen voor een reis naar Autostadt Wolfsburg. Het is een reis inclusief overnachting in het 5-sterren Ritz Carlton Hotel en een bezoek aan de Volkswagenfabriek, waar de Volkswagen Golf wordt gefabriceerd.
De familie Van Rinsum uit Doetinchem is blij verrast met de prijs. In de afgelopen negen jaar is de familie een trouwe Volkswagen-klant geworden. Momenteel rijden ze naar volle tevredenheid in een Volkswagen Golf Plus. De keuze voor deze auto is ontstaan uit de behoefte aan een hoge instap én de verschuifbare bank, zodat er ook veel bagage vervoerd kan worden. Meer informatie over Autobedrijf DAGO: www.dago-bv.nl.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit