Herinneringen aan oud-wethouders

BRUMMEN / EERBEEK – Twee rode beuken, nieuw geplant in Brummen aan de heringerichte , hebben herinneringsbordjes meegekregen met daarop de namen van twee oud-wethouders van verkeer. Ria Aartsen – den Harder en Wicha ter Maat, weduwe van de in 2009 overleden wethouder Dick ter Maat, plaatsen zelf de bordjes bij de bomen. Voor wethouder Eef van Ooijen, die onder andere woningbouw onder zijn hoede had, is een bankje geplaatst aan het Stroomdal bij de nieuwbouwwijk Elzenbos in Brummen. Ter ere van oud jeugd- en sportwethouder Geert van Klinken staat er een nieuw speeltoestel aan de Wethouder Sandersstraat in Eerbeek. Deze vier vernoemingen zijn geschonken ter afscheid van het oude college vorig jaar. Woensdag zijn de bordjes bij beuken geplaatst onder toezicht van het huidige college, muzikaal begeleid door shantykoor De IJsselboei – foto Peter Lous
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.