Oud-ijzeractie SHE

HALL – De oud-ijzeractie van voetbalvereniging SHE uit Hall is ieder jaar een welkome aanvulling op de inkomsten van de club. Daarom wordt er ook dit najaar weer een actie gehouden. Op zaterdag 12 november kan men tussen 09.00 en 12.00 uur oud-ijzer komen brengen op de parkeerplaats van De Korenmolen in Eerbeek. Daar staat een grote aanhangwagen gereed.

Alle metalen zijn van harte welkom, ook oude accu’s. Koelkasten en diepvriezers worden niet ingenomen. Ook is het mogelijk dat het oude ijzer thuis wordt opgehaald door SHE. Hiervoor kan men contact opnemen met Frank Minkhorst via tel. 06 – 19692832 of met Alfred Gemmink via tel. 06 – 45762633, bij voorkeur tussen 18.00 en 20.00 uur. Het oud-ijzer wordt in de gehele regio opgehaald, dus ook buiten Eerbeek en Hall. Aanmelden kan ook via e-mail. oudijzeractie@live.nl.
In het verleden is gebleken dat oud-ijzerhandelaren op dezelfde dag als de actie van SHE langs huizen rijden en het gereed staande oud-ijzer ongevraagd meenemen. Indien mogelijk verzoekt de voetbalclub een ieder om het oud-ijzer op eigen terrein en niet in het zicht neer te leggen. De oud-ijzerophalers van SHE komen altijd eerst netjes aan de deur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.