Home / Eerbeek / Toch weer Halloween in Eerbeek

Toch weer Halloween in Eerbeek

EERBEEK – Omdat het evenement “Halloween EERBEEK” om de twee jaar wordt gehouden voelde het bij mountainbike vereniging Last Gear uit Eerbeek toch een beetje als een gemis in deze tijd om er helemaal niets mee te doen.
De feestcommissie van de mountainbike vereniging was echter creatief, en zo werd er op 29 Oktober 2011 een feestavond met het thema  “Halloween” georganiseerd. Gastheer Johan van Zadelhoff stelde de accommodatie ter beschikking en de commissie vormden de zaal om in “Halloween Café De Korenmolen”.
De feestavond had als doel dat de verenigingsleden elkaar ook eens konden leren kennen in andere omstandigheden dan in de sportkleding.
Het resultaat mocht er zijn. De feestavond werd bezocht door de meest uiteenlopende Halloweenfiguren en de DJ maakte de sfeer compleet. De andere omstandigheden en het doel kwamen volledig tot z’n recht. Zo was er een groot gehalte aan heksen, monniken, vampiers die de weg zochten naar de feestlocatie en waren daar ook het schepsel van dr. Frankenstein en de duivel in eigen persoon aanwezig.

Volgend jaar wordt Halloween EERBEEK gehouden op 27 Oktober 2012. Iedereen die de route door zijn of haar locatie of straat wil hebben of op een andere manier bij wil dragen aan de voorbereidingen van dit evenement kan zich nu al melden bij de voorzitter van de commissie Bert Wensink (Lionsclub Z.O. Veluwe) j.g.wensink@planet.nl of Roor de Gans (Last Gear) bestuur@lastgear.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.