Home / Eerbeek / Zestiende Dorcas Voedselactie

Zestiende Dorcas Voedselactie

EERBEEK – Dit jaar wordt in de week van 30 oktober tot en met 6 november voor de zestiende keer de Dorcas Voedselactie gehouden. Op meer dan duizend locaties in Nederland wordt voedsel ingezameld voor de allerarmsten in Oost-Europa. In Eerbeek wordt op 5 november de voedselactie gehouden bij de Jumbo Supermarkt aan de Loenenseweg 3. Direct na de voedselinzameling worden de etenswaren naar verschillende regiocentra gebracht. Daar zorgen honderden vrijwilligers ervoor dat al het voedsel wordt uitgesorteerd en in pakketten wordt ingepakt. Deze pakketten worden vervolgens per vrachtauto afgeleverd in Oos-Europa.

www.dorcasvoedselactie.nl
www.oekrainehuis.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.