Zestiende Dorcas Voedselactie

EERBEEK – Dit jaar wordt in de week van 30 oktober tot en met 6 november voor de zestiende keer de Dorcas Voedselactie gehouden. Op meer dan duizend locaties in Nederland wordt voedsel ingezameld voor de allerarmsten in Oost-Europa. In Eerbeek wordt op 5 november de voedselactie gehouden bij de Jumbo Supermarkt aan de Loenenseweg 3. Direct na de voedselinzameling worden de etenswaren naar verschillende regiocentra gebracht. Daar zorgen honderden vrijwilligers ervoor dat al het voedsel wordt uitgesorteerd en in pakketten wordt ingepakt. Deze pakketten worden vervolgens per vrachtauto afgeleverd in Oos-Europa.

www.dorcasvoedselactie.nl
www.oekrainehuis.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.