Vijftig jaar bij RFC

RHEDEN – Willie Brouwer is onlangs in het zonnetje gezet door het Rhedens Fanfare Corps. Op zijn negentigste verjaardag is hij gehuldigd voor zijn vijftigjarig lidmaatschap van het Corps. Tijdens zijn praatje besprak voorzitter Kees Staats van het RFC het muzikale leven van Willie. Zijn eigen band de Rythm Stars, zijn lidmaatschap van het RFC en zijn zang in het Thomassen Mannenkoor, alles kwam aan bod. Helaas kan Willie de bladmuziek niet meer lezen, waardoor hij muzikaal minder actief kan zijn binnen het korps. Wel speelt Willie slagwerk bij het seniorenorkest, zodat hij toch muziek kan blijven maken. Willie ontving van de voorzitter een oorkonde en de gouden verenigingsspeld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.