Home / Rheden / Jekko deelt elektrische scooter uit

Jekko deelt elektrische scooter uit

RHEDEN – Inzamelbox Jekko van Wecycle helpt gebruikte kleine elektrische apparaten en kapotte spaarlampen en lege batterijen gemakkelijk te verzamelen en gescheiden in te leveren. Om de eerste verjaardag van Jekko te vieren deelt Wecycle drie elektrische scooters uit aan gebruikers. Hedy Pokorni uit Rheden won het derde exemplaar.

Jaarlijks verdwijnt 33 miljoen kilo aan kleine e-waste in de vuilnisbak. Daarmee gaat dit verloren voor recycling. Wecycle wil dit tegengaan en Jekko helpt daarbij. De inzamelbox wordt gratis verspreid via onder andere scholen, winkels, gemeenten en beurzen of kan tegen verzendkosten worden besteld. Hedy Pokorni: “De Jekko heb ik gehaald bij de Handyman. Ik houd thuis al mijn afval apart voor recycling en ook in de Jekko zit al een kapot rekenmachientje”.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.