Jekko deelt elektrische scooter uit

RHEDEN – Inzamelbox Jekko van Wecycle helpt gebruikte kleine elektrische apparaten en kapotte spaarlampen en lege batterijen gemakkelijk te verzamelen en gescheiden in te leveren. Om de eerste verjaardag van Jekko te vieren deelt Wecycle drie elektrische scooters uit aan gebruikers. Hedy Pokorni uit Rheden won het derde exemplaar.

Jaarlijks verdwijnt 33 miljoen kilo aan kleine e-waste in de vuilnisbak. Daarmee gaat dit verloren voor recycling. Wecycle wil dit tegengaan en Jekko helpt daarbij. De inzamelbox wordt gratis verspreid via onder andere scholen, winkels, gemeenten en beurzen of kan tegen verzendkosten worden besteld. Hedy Pokorni: “De Jekko heb ik gehaald bij de Handyman. Ik houd thuis al mijn afval apart voor recycling en ook in de Jekko zit al een kapot rekenmachientje”.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.